Autor: Dnevnik

Novi Sad
05.05.2022.
09:46 > 10:07
Optužnica protiv P.K. iz Novog Sada, koji se sumnjiči za saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula učiteljica Tijana Bilić, potvrđena je, a pripremno ročište je zakazano za 10. maj, piše Dnevnik.
  • Anonymous

    06.05.2022 10:56
    P.K. (Partijski Klinac)
    Razumem pretpostavku nevinosti i da nije zahvalno javno prozvati i obelodaniti ime i prezime nekoga pre nego se utvrdi krivica (kako ne bi tuzio zbog narusenog ugleda, dusevnog bola i sl.), razumem da se ne objavljuju imena maloletnika, ali ovde je rec o klipanderu jednom koji se nasisao kokainuma kao Aca Lukas i Darko Lazic zajedno! Covek koga su izvukli iz mercedesa. Covek koji nije imao dozvolu (znaci zna se ime i moze se proveriti da li istu poseduje), ocito da su mu uradjene i ostale analize na razne supstance, tako da je bio "ziv covek pred medicinskim tehnicarem" sa sve zavrnutim rukavom dok mu se vadi krv, dakle - za koji moj je "Partijski Klinac" i dalje ANONIMAN a zena ni kriva ni duzna sad lezi mrtva?!

    KO JE P.K.? KO SU MU RODITELJI??? KO GA CUVA???
    Neki lokalni dripac? Vucic? Vucevic? "Nasa Maja"? Mirovic? Ja kao gradjanin Novog Sada zelim da znam ko su barabe koje bez dana staza i bez dinara plate voze automobile od 60.000e, koji su organima reda "poznati" a tuzilastvu "nedodirljivi", hocu da znam koje g**no sedi negde u Gradskoj kuci, u kojoj kancelariji i telefonira Sudu da se "malome progleda kroz prste i da novine ne objavljuju bas previse detalja", hocu da znam!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna